Najnovšie recenzie zo sekcie Procesory
- najlepsi herny procesor s pomerom cena/vykon
- super
Intel Core i3-12100F BX8071512100F
Sveťo Kuric
Pridané: 25. júna 2023
(naposledy upravené 25. júna 2023)
- Vykon na jedno jadro ma iba o 37% mensi ako najvykonnejsi CPU na hudbu i9 13900KS, vyborny procesor ked mate pracu narocnu na serial processing
perfektny budget option na komponovanie hudby
- ok na hry
- nie na kreativnu pracu
Nekupovat na hudbu kde treba seriovy procesing, su lacnejsie CPU s lepsim single core performance
- super procesor a dobrá cena
nič
- Vykon
- Cena (v 2021 Marec)
- 14nm
- Zere jak svina
Kupoval som ten CPU v 2021 Marec, odvtedy to pouzijem bez problémov, hlavne na C++ kód kompilácia a na hranie. Vtedy som kúpil za okolo 300€, bolo to dobrá cena. Moj chip zvládne 5Ghz Allcore OC s Noctua NH-D15, ale telploty mozu ist az do 95°C ked kazdy jadier bezy na 100%. Cez benchmark aj throttling moze sa stat medzi taky OC.
Teraz v 2023 Jún, tento processor ani náhodou by som neodporúcal za túto cenu, lebo sú uz ovela lepsie na trhu s takomto cenou.
- Rýchlost
- Najlepší CPU pre gaming (2/2023)
- Efektnívnosť
- super
- Max 60 celsius s stock chladicom,a tichy. (bude vymeneny na nieco lepsie)
- S MSI B550 Tomahawk hned funguje
- Boost 4,45ghz all core.
- Dá sa aj taktovat. Netreba kúpit 5600x
- Neni
- Je to procesor na hry takže tam exceluje
- Neuveriteľná nízka spotreba
- 8 + 8 dostatok jadier na bežnú prácu aj zábavu
- Asi cena
- Nedá sa pretaktovať
- Ešte existuje aj 7950x3d :) Keby mám viac peňazí kúpim ten
- za tú cenu to nemá chybu
Predošlá generácia Ryzenu. Procesor oceňovaný vďaka neuveriteľnému pomeru výkonu a ceny. Za 180 eur je to bomba. Možnosť pretaktovať.
- dobrý výkon
- funguje aj s Microsoft Server 2022 Standard
- cena/výkon
- integrovaná grafická karta
Odporúčam :)
- pomer cena/vykon
Skvely procesor, bez problemov staci na pracu (grafika, animacie) a hravo si poradi aj s AAA hrami.
- Výkonný procesor ktorý zodpovedá cene.
- Lacné balenie.
- Po prechode z Ryzen 5 2600 brutálny nárast výkonu.
- hafo vela megahertzov u mna skok z 4 ghz na 5 ghz
- sice je dodavany bez chladica ale nasiel som doma prastary artic cooling chladic snad este na am2 soket s dvoma sponami a krasne sadol a este lepsie chladi , abs. tiche
- neskor ho vymenim za 7800 X 3d az trochu zlacnie ....
- Pomer Výkon - Cena
žiadne
- Ideálna kombinácia výkonu, spotreby, grafickej karty a zahrievania
- Ideálny v prípade, ak nebudete používať externú grafiku
- Výkonom pôsobivý
- Jeden z procesorov s najmenšou spotrebou
- Najvyšší procesor s integrovanou grafikou 5. generácie AMD Ryzen procesorov
- Vrchol končiacej rady socketov AM4
- Absencia PCIe 4.0
Ideálny v prípade desktopov, kde nezvažujete dedikovanú grafickú kartu, ale zase ideálny, ak dedikovaná karta vypovie a nie je po ruke rýchlo náhradná, čo pri dnešných cenách grafických kariet, nie je vždy jednoduché. Procesor s ideálnou voľbou spotreby TDP 65W. Oproti klasickej rade AMD Ryzenov 5. generácie, ktoré nemajú integrovanú grafickú kartu je ochudobnený o nižšiu L3 Cache a tiež možnosť komunikácie s ostatnými komponentmi v počítači využíva iba pripojenie PCI-Express Gen 3.
- Pomer cena vykon top produkt od amd
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »